11- اسپاتول استیل ( قاشقک آزمایشگاه ): برای نرم کردن مواد جامد شیمیایی و برداشتن آنها .
12- قاشق احتراق : برای مشا هده سرعت احتراق مواد .
13- پوآر ( مکنده پلاستیکی ) : برای برداشتن حجم مشخصی از محلول های سمی و اسیدی توسط پی پت .
14- ارلن مایر : برای گرم کردن محلول ها و مایعات و نگه داری آنها و سنجش حجمی – برای برداشتن حجم معینی از مایع استفاده می شود .
15 - گیره کروکودیل : گیره سوسماری است برای اتصال به سیم های رابط جهت انتقال جریان الکتریسیته
۱۶ - چراغ الکلی : برای گرما دادن به مواد در آزمایشگاه .
17- ارلن دارای لوله جانبی ( ارلن تخلیه ) : برای تهیه مواد گازی .
18- منبع تغذیه : برای تبدیل جریان الکتریسیته به ولتاﮊ کم .
19- تشتک پلاستیکی شفاف : داخل آن قابل شستشو است و برای تشریح اندامهای گیاهی و جانوران کوچک مانند قورباغه مناسب است .
20 – ولت سنج : وسیله ای برای اندازه گیری اختلاف پتانسیل الکتریکی .
21- همزن شیشه ای : شیشه توپری است که برای هم زدن محلول ها به کار می رود .
22- لوله رابط شیشه ای : لوله ای است تو خالی برای ارتباط دو ظرف آزمایشگاهی . همچنین می توان لوله رابط را به کمک چراغ الکلی به آرا می ، خم نموده و از سوراخ درپوش لاستیکی عبور داده و روی ظرف آزمایشگاهی قرار داد .
23- شیشه مواد : بطری درپوش دار است برای نگهداری مواد .
24 – دماسنج الکلی : وسیله ای است برای اندازه گیری دما که مایع دماسنجی آن الکل است الکل بسیار دیر منجمد می شود و برای اندازه گیری دما در دما های خیلی سرد نیز کاربرد مفیدی دارد .
25- گیره بالون فلزی : ابزاری است برای برداشتن و نگهداری بالون .
26- گیره بورت : ابزاری است برای نگهداری بورت .
27 – گیره مضاعف ( شاخک گیره ) : گیره ای است برای نگهداری میله فلزی افقی و بستن اهرم و بستن چرخ ومحور و نگهداری گیره بالون .
28- گیره لوله آزمایش : گیره ای است برای نگهداری لوله آزمایش .
29- پایه A شکل : پایه فلزی است برای نگهداشتن میله فلزی و بستن بورت ، بالون ، دستگاه تقطیر .
30- میله فلزی : میله ای است که بر روی پایه Aشکل نصب می شود .
31 – سوهان سه گوش : ابزار فولادی است برای بریدن لوله های شیشه ای توپر و تو خالی –
صاف وصیقل کردن سطح فلزهای زنگ زده – بریدن قطعه های نازک فلزی .
32- ترازوی سه اهرمی : وسیله ای است برای اندازه گیری جرم اجسام .
33- سر پیچ با لامپ : یکی از اجزای مدار الکتریکی است که از یک سرپیچ و یک لامپ ساخته شده است و مصرف کننده مدار الکتریکی هستند .
34 - کاغذ صافی : برای جداسازی مخلوط ناهمگن جامد در مایع .
35- شیلنگ گاز : شیلنگ لاستیکی محکمی است برای انتقال گاز از کپسول گاز به طرف چراغ گاز .
36- استوانه مدرج : لوله شیشه ای استوانه ای شکل است که در پایه پلاستیکی جای می گیرد و برای برداشتن حجم معینی از مایعات و تعیین حجم مایعات و جرم حجمی اجسام به کار می رود .
37- دستگاه PH متر : دستگاهی است برای اندازه گیری میزان اسیدی یا بازی بودن یک محلول .
38- الکترود PHمتر : الکترودی است که یک طرف آن داخل محلول و طرف دیگر آن به دستگاه PH متر متصل می شود .
39 - لوله شوی - بطری شوی – بورت شوی : برسی است برای شستن داخل لوله و بطری و بورت .
40 – مبرد : قسمت سرد کننده دستگاه تقطیر است . تقطیر مهم ترین روش برای جداکردن مایعاتی است که در هم حل می شوند . برای این کار مایع را در اثر حرارت تبخیر کرده ، مایعی که نقطه جوش پایین تری دارد زودتر تبخیر شده و پس از سرد شدن توسط آب قطره قطره در ظرف دیگری جمع می شود .
41 - پنس بوته : گیره ای است برای برداشتن و نگهداری بوته .
42 - عینک ایمنی : برای محافظت چشم از پاشیده شدن اسیدها – بازها و سایر مایعات خطرناک همچنین جلوگیری از پرتاب شدن اشیای فلزی و تکه های شیشه شکسته به چشم .
43 - آبفشان ( پی ست ) : برای شستشوی رسوب ها و جداکردن آنها از کاغذ صافی به کار می برند .
44- دکانتور ( قیف جداکننده ) : قیف شیشه ای مخروطی شکل است که در قسمت لوله باریک دارای شیر شیشه ای است . با باز کردن شیر می توان محلول را از قیف خارج کرد و با بستن آن از خروج محلول جلوگیری کرد . از قیف جداکننده برای جداکردن دو مایع مخلوط نشدنی مانند نفت و آب – اتر و آب - آب و روغن استفاده می شود .
45- پی پت مدرج : برای برداشتن مایعات با حجم دلخواه .
46- بورت مدرج : در سنجش حجمی یا تیتراسیون ( خنثی شدن اسید و باز ) .
47- جای لوله آزمایش : وسیله ای است برای قرار دادن و نگهداری لوله های آزمایش .
48- پی پت حبابدار : برای بر داشتن مایعات با حجم معین .
49 – بالون حجمی ( بالون ژو ژه ) : برای رقیق کردن محلول با غلظت معین - برای تهیه محلول های استاندارد .
50 – لوله لاستیکی : برای انتقال آب به ظروف آزمایشگاهی مثلا برای ورود و خروج آب به قسمت مبرد دستگاه تقطیر .
51- مثلث نسوز : وسیله ای است فلزی که روکش چینی نسوز دارد و روی سه پایه قرار می دهند برای نگهداری بوته چینی .
52- بوته چینی : برای حرارت دادن مواد جامد با مقدار کم – خشک کردن – ذوب کردن – تجزیه مواد جامد داخل کوره الکتریکی .
53- توری نسوز : این وسیله باعث می شود حرارت به طور یکنواخت به تمام قسمت های زیرین سطح ظرف روی توری برسد .توری نسوز باعث می شود شعله پخش شود و حتی گرمای بیشتری تولید کند .
54 – چراغ گاز : وسیله فلزی گازسوزی است برای گرما دادن به مواد .
55- سه پایه چراغ الکلی : وسیله ای فلزی است برای نگه داشتن بشر و ارلن همچنین گرم کردن آنها بالای شعله چراغ گاز .